Egy ország amely fordítva van a térképen...

politika, közélet, sport, kultúra, szórakozás

Friss topikok

Címkék

Archívum

HTML

Az új politikai térkép

2011.11.16. 09:36 | miertvanigy | Szólj hozzá!

 

2011. november 16-án érkezett szerkesztőségünkbe Budapest legfrissebb politikai térképe. A térkép elkészítésének alapjául szolgáló reprezentatív felmérést a Tárd-ki és a Galopp intézet végezte. A vörösök támogatottsága Budapesten, Csepelen a legnagyobb, itt 403%-ot mértek a cégek, de a narancsosnak mondható Budán is taroltak a vörösök 200% feletti teljesítménnyel.
Mint ahogyan a képen is jeleztük az adatok tájékoztató jellegűek, ezért az adatok tudomásulvétele után is TILOS a TV székház felgyújtása, tankelkötés, továbbá a macskakövek szorgalmas felszedése. Ha azonban a macskakövek felszedésére ellenállhatatlan vágyat érezne kedves polgártársunk, kérem menjen a Thököly útra ahol munkájával hozzájárulhat fővárosunk szépítéséhez.

A bejegyzés trackback címe:

https://nyiltanoszinten.blog.hu/api/trackback/id/tr973386618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása